Participanții la cursurile de Punct Gastronomic Local (PGL) organizate de Agenția Națională a Zonei Montane în colaborare cu Primăria Soveja își pod ridica atestatele de la sediul Primăriei începând de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00.
Cine sunt aceștia?
Ciobanache Aura,
Bran Mariana,
Fotin Iorgu,
Oancea Alina,
Ionicel Crina-Cătălina,
Ionicel Magda Nicoleta,
Ghiorghiu Ionica,
Ghiorghiu Maricel,
Bălan Țicoi,
Chetreanu Rodica.
Competențele dobândite:
1. PGL – concept, cadrul legal, aspecte specifice;
2.Organizarea activității PGL – dotări, reguli de igienizare și securitate a spațiilor, igiena persoanelor care deservesc punctului gastronomic local, gestionarea deșeurilor și protecția mediului;
3.Activități de baza PGL – asigurarea ingredientelor pentru prepararea hranei (din gospodărie sau vecinătate), manipularea și depozitarea alimentelor, prepararea hranei, primirea oaspeților și servirea mesei;
4.Promovarea PGL și fidelizarea clienților – comunicarea ofertelor, instrumente folosite în promovarea PGL, fidelizarea clienților.